Selasa, 13 September 2011

Coretan Blogku : Maha Ingkang Sekabehe Maha


Nuwun sewu cah ayu..

Ingkang jenenge asmoro kuwi mboten saged dipekso..

Nuli ingkang jenenge loro ati kuwi lumrah, mboten usah terus2an kowe menyang marang pegadean ingkang gade penyesalan..

Percuma.!!
mboten saged ditebus, luwih becik di dol marang sing gawe urip..

Dadekno kabeh iki pelajaran, kangge sinau dewek kabeh, juput ingkang hikmahe mawon..

Mboten usah terus-terusan diratapi, setan bungah ingkang weruh menungso koyo kuwi..

Sing jelas kabeh-kabeh kuwi sing Kuasa..

Rela'aken ndo..

Ikhlas'ken mawon..

Nek kito ndueni rencana, ingkang gawe urip uga ndueni rencana..

Bahwasane ingkang ndueni rencana kuwi mboten seutuhe kito..

Percoyo lan Yakin mawon ingkang Kersane Gusti Alloh..
Sebabe Gusti Alloh Maha Ingkang Sekabehe Maha...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar